Minőség határidőre - tanácsadás

Az informatikai projektek valamennyi fázisához rendelkezésre áll nálunk az a kompetencia, amely lehetővé teszi, hogy minőségi rendszereit határidőre bevezethesse. A konzulens az a személy, aki tanácsaival elősegíti az Ön üzleti céljainak elérését az infokommunikációs technológiák megfelelő felhasználásával. Tanácsadóra szükség lehet, hogy külső, objektív tanácsokat, javaslatokat kapjon, vagy azért, hogy a konzulens különleges szakmai tudását felhasználhassa.

Folyamatok felmérése, elemzése, fejlesztése

  • Munkafolyamatok felmérése, elemzése

  • Követelmények meghatározása és informatikai megjelenítése

  • Vállalati javaslatok kidolgozása

Szoftver bevezetési konzultáció

  • Komponens, kapcsolódás, adatbázis tervezés

  • Beszerzési folyamat lebonyolítása

  • Projektvezetés, projekttámogatás

Termékek, amelyek így készülnek: megvalósíthatósági tanulmány, projekt meghatározás, követelményjegyzék, kivitelezési terv, szabályzatok

A MAZE Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2001-ben alakult magyar magánszemélyek tulajdonaként. Szolgáltatásaink lefedik az informatikai rendszerek fejlesztési tevékenységeit: tervezés, kivitelezés és üzemeltetés, karbantartás. A fejlesztési tevékenységek mellett számos informatikai, kommunikáció területen tudunk megoldást és teljeskörű szolgáltatás nyújtani.

Szolgáltatásaink kialakítása során arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára átfogó és magas minőségű szolgáltatásokat tudjunk biztosítani.

A legfőbb tevékenységünk a infokommunikációs rendszerek kialakítása, az Internet alapú szolgáltatások kiépítése és üzemeltetési tevékenységek. A legfőbb tevékenységünk mellett mára megjelent a munkafolyamat támogató megoldások szállítása, az informatikai rendszerek vizsgálata (audit) és konfiguráció- és vagyon kezelést támogató rendszerek építése.

Főbb szolgáltatási területeink:

Az informatika technológiai háttere folyamatosan változik. Rengeteg kisebb-nagyobb feladat megoldására találunk kész célrendszereket, amelyek segítik a vállalatokat adataik feldolgozásában.

Az Ön különleges ötleteit, elképzeléseit tökéletesen és pontosan megvalósító rendszert azonban feltételezhetően nem találunk.

Mi a megfelelő rendszert biztosítjuk Önnek, ...

Erősségünk a problémák informatikai megoldásában szervezett több évtizedes tapasztaltunk. Először megértjük a megoldandó feladatot, majd tervezünk, rendszereket kapcsolunk össze, fejlesztünk.

Rengeteg rendszer fejlesztésében vettünk részt.

Gyártástechnológia irányítási rendszerek kivitelezésében, hatalmas adatbázis-kezelő rendszerek kialakításában, webes rendszerek elkészítésében és még számos, különleges területen szereztünk tapasztalatokat.

... amely fejlődik az Ön tevékenységével

Egy olyan partner, aki pontosan, részleteiben érti az Ön tevékenységét, lehetőséget biztosít arra, hogy Ön továbbra is az üzleti ötletekre, a célokra, a vállalat munkafolyamatira koncentrálhasson.

Az informatikai rendszere pedig követi az Ön által elképzelt változásokat.

Terméktámogatás keretében néha kicsit, néha többet változtatunk az Ön rendszerén, hogy az informatika rendszere folyamatosan az lehessen, aminek lennie kell:

Szerszám, ami segíti az Ön munkáját.

Miért a MAZE?

Büszkék vagyunk arra, hogy számos ügyfelünket évtizedek óta kiszolgáljuk. Sokszor szerepünk volt jövőjük formálásában, máskor csak egyszerűbbé tettük az életüket.

"Kétszer mérünk, egyszer vágunk". Igyekszünk ügyfeleink elvárásait túlszárnyalni, miközben nem engedünk a rendszereinkkel szemben támasztott minőségi követelményeinkből.

RendszergazdaRendszergazdáink távfelügyeleti rendszerrel végzik hibaelhárítási és karbantartási tevékenységüket. Önnek így nem kell kivárnia az kiszállási időt, nem kell alkalmazkodnia.

Sürgős hibákat telefonon jelenthet be. Kevésbé sürgős hibáknál, vagy új igényeknél online ügyfélszolgálatunkon jelezheti igényét. Az online ügyfélszolgálaton nyomon követheti tevékenységünket.

A hiba bejelentése után, az Önnek legalkalmasabb időpontban végezzük el a szükséges tevékenységeket, amelyeket a gép mellett ülve felügyelhet.

Hardver meghibásodás esetén kollégánk elvégzi a garanciális ügyintézést, a szervizben képviseli Önt, kisebb meghibásodásokat pedig a helyszínen javít, alkatrészt cserél.

Lap tetejére