Az informatika technológiai háttere folyamatosan változik. Rengeteg kisebb-nagyobb feladat megoldására találunk kész célrendszereket, amelyek segítik a vállalatokat adataik feldolgozásában.

Az Ön különleges ötleteit, elképzeléseit tökéletesen és pontosan megvalósító rendszert azonban feltételezhetően nem találunk.

Mi a megfelelő rendszert biztosítjuk Önnek, ...

Erősségünk a problémák informatikai megoldásában szervezett több évtizedes tapasztaltunk. Először megértjük a megoldandó feladatot, majd tervezünk, rendszereket kapcsolunk össze, fejlesztünk.

Rengeteg rendszer fejlesztésében vettünk részt.

Gyártástechnológia irányítási rendszerek kivitelezésében, hatalmas adatbázis-kezelő rendszerek kialakításában, webes rendszerek elkészítésében és még számos, különleges területen szereztünk tapasztalatokat.

... amely fejlődik az Ön tevékenységével

Egy olyan partner, aki pontosan, részleteiben érti az Ön tevékenységét, lehetőséget biztosít arra, hogy Ön továbbra is az üzleti ötletekre, a célokra, a vállalat munkafolyamatira koncentrálhasson.

Az informatikai rendszere pedig követi az Ön által elképzelt változásokat.

Terméktámogatás keretében néha kicsit, néha többet változtatunk az Ön rendszerén, hogy az informatika rendszere folyamatosan az lehessen, aminek lennie kell:

Szerszám, ami segíti az Ön munkáját.

Miért a MAZE?

Büszkék vagyunk arra, hogy számos ügyfelünket évtizedek óta kiszolgáljuk. Sokszor szerepünk volt jövőjük formálásában, máskor csak egyszerűbbé tettük az életüket.

"Kétszer mérünk, egyszer vágunk". Igyekszünk ügyfeleink elvárásait túlszárnyalni, miközben nem engedünk a rendszereinkkel szemben támasztott minőségi követelményeinkből.