Ön elfogadja teljes körűen és módosítás nélkül a MAZE Kft. alábbi kikötéseit és feltételei a weblap felhasználására vonatkozóan. A MAZE Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldal használatát meghatározó kikötéseket és feltételeket előzetes bejelentés nélkül módosítsa.

A weboldal cégbemutató általános weboldal. A lap üzemeltetője a MAZE Kft. A felelős jogi személy adatait az Írjon nekünk menüpont alatt találja. A weboldalt a MAZE Kft. Magyarországon, a magyar jogszabályok betartásával üzemelteti. Ha más országból használja a weboldalt, akkor Önre a helyi törvények vonatkoznak. A MAZE Kft. nem vállal felelősséget azért, hogy a weboldalon található információk elérhetőek más országból, valamint azért, hogy a más országok jogszabályainak maradéktalanul megfelelnek.

© MAZE Kft. 2014-. Minden jog fenntartva. Minden szerzői jog és más szellemi termékek jogai a weboldalon található szövegekhez, képekhez, hangokhoz, szoftverekhez vagy más anyag a MAZE Kft. tulajdonát képezi vagy az eredeti tulajdonos engedélyének része.

A MAZE Kft., illetve az eredeti tulajdonos fenntart minden, a weboldalon vagy a weboldal által közvetített információhoz (beleértve minden szöveget, grafikát és logót) kapcsolódó minden jogot (beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket és más szellemi jogokat). A MAZE Kft. vagy a tulajdonos írásos engedélye nélkül tilos másolni, letölteni, publikálni, terjeszteni vagy reprodukálni a weboldal bármely információját. Saját használatra viszont engedélyezett bármely információ kinyomtatása vagy letöltése.

EZ A WEBOLDAL TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, NEM MINŐSÜL AJÁNLATTÉTELNEK.

Személyes adatok védelméről az Adatkezelési nyilatkozatban kaphat részletes tájékoztatást.

A MAZE Kft. nem vállal felelősséget a weboldal használatából adódó bármilyen sérülés, veszteség, anyagi vagy egyéb kárért.

Jelen kikötések bármely része hatályát veszti, úgy a további részek teljes hatállyal érvényesek maradnak.

Ez a weboldal más külső oldalakra vonatkozó vagy oldalakról eredő linkeket és hivatkozásokat tartalmazhat. A külső lapok tartalmáért, használatáért, érvényeségéért a MAZE Kft. nem vállal felelősséget.

Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy Magyarország törvényei alkalmazandók minden olyan jogi esetre, amely a weblap tartalmával, használatával függenek össze.